Työmaasi logistiikan taitaja

Työmaan logis­tiikka­palvelut Kirkko­nummelta koko maahan

Sujuvaa, turvallista ja tehokasta urakointia Jimer Oy:n kanssa

Rakennushanke suunnitteilla, mutta työmaan logistiikkapalvelut tarvitsevat vielä toteuttajaa? Pyydä meidät kumppaniksi hoitamaan rakennettavan alueen koordinointia ja siistinä pitämistä. 

Yli 15 vuotta alalla toimineina työmaalogistiikan ammattilaisina otamme ohjat käsiimme huolehtien sujuvasta alueen organisoinnista, jolloin rakentamisen ammattilaiset voivat keskittyä paremmin oman työnsä suorittamiseen turvallisesti ja tehokkaasti. Toimialueemme ulottuu Kirkkonummelta koko Suomeen, ja olemmekin olleet urakoimassa niin Helsingissä, Vantaalla, muulla pk-seudulla kuin Jyväskylässä ja Seinäjoellakin. 

Saatavilla myös kurottaja­palvelut ja työmaiden teho­raivaukset

Meiltä voi tilata myös työmaan luovutusta edeltävän alueen tehoraivauksen sekä kurottajapalvelut. Lue lisää!

Kustannus­tehokas, juuri sinun urakkaasi mitoitettu palvelu

Sopivasti resursoitu siten, että tehtäviin on juuri se määrä ammattilaisia ja koneita, mitä oikeasti tarvitaan. Emme turhaan seisota henkilöstöä työmaalla ja laadi lisäkustannuksia asiakkaillemme. Osaamme suunnitella ja toteuttaa työmaan logistiikan pieniin sekä suuriin hankkeisiin juuri sopiviksi. 

Käänny puoleemme, niin jutellaan projektistasi ja laaditaan työmaasi logistiikka­palveluihin paras mahdollinen toteutus!

Ota yhteyttä »

TYÖMAASI LOGISTIIKAN TAITAJA

OTA YHTEYTTÄ »